Cursus speuren | tracking & trailing (Roggebotstaete Dronten)

10 mei 2019 | 15.00 | Dronten, Roggebotstaete

Vrijdag 10 mei 2019 willen we een nieuwe 5-weekse cursus speuren aanbieden. Dit doen we op landgoed Roggebotstaete (Flevoland).

Je hond gaat de beginselen leren om een specifieke menselijk geurspoor te volgen. Daarbij zal die onderweg voorwerpen tegenkomen en leert je hond om die op een positieve manier te verwijzen.

Vanuit motivatie worden de oefeningen systematisch opgebouwd. Techniek training wordt afgewisseld met speuren in de praktijk. De instructeur zal jullie persoonlijk hierin begeleiden zodat je leert begrijpen wat je hond doet en jullie optimaal kunnen samenwerken bij het volgen en uitwerken van een spoor.

Er wordt gespeurd in groepjes van minimaal 2 en maximaal 3 honden. De cursus bestaat uit 5 lessen en de kosten zijn € 125,00 (vooraf te voldoen).

Deze cursus is geschikt voor alle rassen van alle leeftijden (mits ze gemotiveerd zijn op voer/ speeltje). We werken individueel per hond. Een voorwaarde is dat je hond tussendoor in / bij de auto kan wachten.

De speurlessen zullen minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur duren.

De lessen worden gegeven op de vrijdagmiddag:
10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei en 7 juni

Een gemiste les mag in overleg worden ingehaald.

Voor meer info of opgave www.neuswerkvoorhonden.com/contact.
De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en de betaling.

Ook is het mogelijk om op afspraak privé maatwerk lessen of duo lessen (op andere locaties in Flevoland) in te plannen. Vraag dan via info@neuswerkvoorhonden.com naar de mogelijkheden en de kosten.

Ik wil me inschrijven