Aanbod

Aanbod

Plezier maken met je hond? Dat kan bij Neuswerk voor honden! Met speur- en zoekwerk bieden we een leuke uitdaging, waarbij jullie elkaar goed leren kennen. Daarvan hebben jullie profijt tijdens de speur- en zoeklessen. Maar ook wanneer jullie thuis zijn of samen een wandeling maken.

Instructeurs | De trainingen en workshops worden gegeven door deskundige, ervaren instructeurs. We stellen passende programma’s samen en geven uitleg in begrijpelijke taal.

Locaties | We werken op verschillende locaties. Speuren doen we in bosgebieden en in de binnensteden van Kampen, Emmeloord en Dronten. Zoekwerk vindt plaats in Kampen, Dronten en Emmeloord, waar we toegang hebben tot bijzondere plekken. Denk aan loodsen, winkels, afgesloten terreinen en oude fabrieken.

Lestijden | We geven de trainingen zowel overdag als ’s avonds. In overleg bepalen we een datum en tijd. De minimale duur is een halfuur.

Benodigdheden | Begin je net met speuren of zoekwerk, dan kun je spullen bij ons lenen. Ga je structureel trainingen volgen, dan raden wij je aan om een leren halsband of tuig aan te schaffen. Ook heb je een lijn van minimaal vier tot tien meter nodig.

Tarieven | Lijkt het je leuk om te speuren of zoekwerk te doen, neem dan contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en tarieven.